dimecres, 18 de juliol del 2012

El proper dia 24, Audiència Pública


El proper dimarts 24, a les 20 hores a l'edifici Miramar, presentaré als ciutadans de la vila el balanç del primer any de legislatura municipal del govern que, el juny del 2011, vam formar CiU, PP, SGI i NH amb l’objectiu de liderar una millora de l’Ajuntament de Sitges en un context molt difícll. L’acte ha estat convocat amb la finalitat que els representants de les entitats i associacions i el conjunt de sitgetans i sitgetanes puguin transmetre les seves preguntes, suggeriments o queixes a l’alcalde.
L’acte ha estat dissenyat amb el format d’Audiència Pública, amb el qual subratllem el seu caràcter institucional, alhora que reafirmem la seva condició de diàleg plural. Des del primer moment, aquest govern ha tingut la ferma convicció i la decidida actuació de reforçar els canals i les vies de diàleg amb els ciutadans. Es tracta d’un propòsit present en la base de la nostra acció institucional i que mirem d’aplicar en tot moment, si bé, en ocasions, no sempre amb el nivell d’intensitat que a tots ens agradaria, però que, amb esforç i bona voluntat, volem millorar en el dia a dia.
Per aquest motiu, vull convidar els sitgetans i les sitgetanes a assistir i participar a l’Audiència Pública. Per als qui no puguin fer-ho físicament, hem habilitat una opció electrònica per a que ens traslladin les seves reflexions a través del correu electrònic participacio@sitges.cat.
Més informació:
LA FESTA MAJOR ESCALFA MOTORS. Aprofito aquestes línies per a felicitar el pregoner de la Festa Major d’enguany, Miquel Marzal, i els pendonistes, Trino Carbonell i Sandra Rubí, amb els quals m’uneixen moltes coses, entre les quals l’estima per la nostra festa. Al mateix temps, vull encoratjar la Comissió de Festa Major per a que, tot i la retallada del 55% continuï treballant amb la intensitat, la imaginació i l’enginy que està aplicant per a fer una bona festa, malgrat el context econòmic advers.